JOSPER - 20. Вугільна піч. до 40 чоловік. Іспанія.
Печі серії класу А, вдосконалені завдяки застосуванню нового стандарту HJA-PLUS, зберігають дизайн, якість і надійність своїх попередників і, крім того, мають кращі функціональні характеристики.
Покращена гідравлічна система кріплення дверей дає змогу оптимізувати роботу кухаря. Переробка і модернізація верхнього і нижнього регістрів забезпечує циркуляцію повітря і очищення обох регістрів.
Оптимізована верхня зона із загартованого матеріалу дає змогу змінювати конфігурацію і закривати, поміщаючи всередину різні аксесуари.
Конфігурація HJA-PLUS дає змогу вибрати додаткові бічні столи, а також висувні шухляди та верхню шафу для контролю температури відповідно до потреб користувача.
Подивіться різні варіанти кольору дверцят, шухляд і шафи для контролю температури в нашому каталозі.
Піч на деревному вугіллі Josper HJA-PLUS Mini. Піч класу A-PLUS Josper рекомендована приблизно на 40 порцій, час розпалювання ± 25 хвилин, щоденна витрата вугілля від 6 до 8 кг, час автономної роботи 7 годин. Продуктивність близько 25 кг на годину за температури від 250 до 350 °C.
Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)
- Заслінка димаря
- Решітка Гриль, 1 шт
- Щипці JOSPER
- Щітка металева для чищення
- Кочерга
- Нижня заслінка з ручкою
- Зольний ящик
Модель |
Кількість посадочних місць |
Розміри гриль-решітки, мм |
MAX продуктивність, кг/годину |
Приблизний витрата вугілля, кг/день |
Габарити, мм ш.р.в. |
Вага, кг |
Гриль-піч JOSPER HJX 20 | 50 | 500х510 | 60 | 7 | 710х420х112 | 118 |
Josper – це гармонійне поєднання гриля і печі в одному виробі.
Наша піч використовується і гідно оцінена як в вимогливому сегменті HORECA, так і в стейк хаусах, брассері, тапас-бари, бістро-кафе, ресторанах традиційної і високої кухні.
- Контроль температури за допомогою системи тяг.
- Наявність передніх дверцят, легкою, міцною і простий у застосуванні.
- Різні ступеня прожарки.
- Критий мангал унікальної конструкції.
- Використовується 100% деревне вугілля.
- ОПТИМАЛЬНІ РЕЗУЛЬТАТИ ПРИГОТУВАННЯ БУДЬ-яких ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ: висока робоча температура дозволяє тушкувати і смажити, уникаючи при цьому перетравлення продукту.
- ВИСОКА ЯКІСТЬ ГОТУВАННЯ НА ГРИЛІ: неповторний, благородний смак, який купують продукти, приготовані на деревному вугіллі; виняткові текстура і соковитість страв.
- ШВИДКІСТЬ: час готування на 35% менше, ніж на відкритому грилі.
- ДВА В ОДНОМУ: піч та гриль в одному виробі.
- ЕКОНОМІЯ ВУГІЛЛЯ: на 40% менше, ніж у відкритому грилі.
- МЕНШЕ ВІДКРИТОГО ВОГНЮ що запобігає висиханню або згоряння підготовлюваного продукту.
- ВИСОКА БЕЗПЕКА: відсутній постійний прямий контакт кухаря з вогнем.
- КРАЩЕ САНІТАРНІ УМОВИ: зола збирається в зольний ящик, розташований в закритому нижньому шафі.
- ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ПІДХІД: ми володіємо мережею офіційних дилерів і кухарів - консультантів по всьому світу, що спрощує процес пуску обладнання, консультації і післяпродажне обслуговування.
Поєднавши в єдиному виробничому процесі традиції ремесла і новітні технології, ми отримали виріб високої якості.
Ми використовуємо кращі сорти високотехнологічної сталі, розроблені фахівцями компанії Josper і для Josper. Це дозволяє нам гарантувати те, що наше обладнання може працювати безперервно в середньому при температурі 300 º – 350 º.
Особливий дизайн, висока надійність, ергономічність і традиції роблять виріб Josper унікальним на ринку.
Якість нашої продукції підтверджена сертифікатами (CE, ETL, ГОСТ, TR...). Обладнання Josper проводиться з дотриманням найвищих вимог безпеки, гігієни та охорони навколишнього середовища.
Основні | |
---|---|
Тип | Мангал |
Стан | Новий |
- Ціна: 531 280 ₴