6 до 1. PIZZA & CUCINA - Піч барбекю. Fontana. Італія

158 646 ₴
- Під замовлення

- +380 (99) 525-22-72MTC
6 до 1. PIZZA & CUCINA - Піч барбекю. Fontana. Італія
Духовка-барбекю пофарбована в антрацитовий колір з нержавіючої сталі. Робоча поверхня 45 × 110 див. Візок оснащена колесами і вміщує всі поставляються аксесуари. Розпалювання надзвичайно простий завдяки камері згоряння, спеціально створеної для полегшення цієї операції та забезпечення стабільного і рівномірного розподілу тепла за кожним з аксесуарів.
Pizza & Cucina оснащена пристроєм для регулювання інтенсивності полум'я і практичним система уловлювання та збору золи.
ГІБРИДНЕ ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ
Налаштувати Pizza & Cucina дуже просто: використовуйте аксесуари, що поставляються з піччю барбекю, у відповідності з інструкціями по настройці, і через кілька секунд ви будете готові до дивовижного кулінарного досвіду.




Налаштуйте духовку відповідно зі стравами, які ви хочете приготувати.
Ви можете вибрати з 6 комбінацій ту, яка вам найбільше підходить. Проста в налаштуванні, універсальна за способом приготування, неймовірна гамма смаків.

Помістивши жаровню для дров і вогнетривку плиту всередину вогнища, ми сконфігуріруем нашу духовку для традиційної випічки піци і хліба.
Для розпалювання і підтримки горіння використовується жаровня з бічними контейнерами, революційна піч дозволяє досягти необхідної температури для приготування піци всього за 10 хвилин..

Помістивши деревне вугілля в велику ємність для вугілля, встановивши міцні чавунні решітки з високим тепловим ККД і опустивши кришку, ми можемо створити ідеальне середовище для непрямого приготування будь-яких страв, особливо продуктів великого розміру, які потребують більш повільного приготування. і більш глибока кулінарія.
У конфігурації барбекю в якості палива слід використовувати деревне вугілля, який необхідно розмістити на великій плиті-жаровні і запалити за допомогою практичного сталевого контейнера для заповнення спирту.

Мистецтво ідеального копчення риби або шматка м'яса - це ,звичайно, все в особистих рецептах ароматів і деревини коптільщіка, але також і у виборі правильного інструменту.
У цій конфігурації всередині основної жаровні необхідно розпалити невеликий вогонь, а пластина для вугілля у цьому випадку використовується як контейнер для використовуваних коптильних ароматів і запахів.
Кришку слід залишити закритою, як і вхідний отвір, використовуючи вхідну в комплект дверцята.

Даний приготування їжі на чавунній плиті - тепер можливо навіть на дров'яному каміні. Самі ніжні страви, м'ясо, риба і молюски стануть ідеальними продуктами для приготування.
Дрова повинні бути запалені всередині основної жаровні, а чавунна плита повинна бути встановлена врівень з верхньою частиною барбекю.
Кришка залишається відкритою, а додається труба димаря повинна знаходитися на отворі для виходу диму.

У стандартну комплектацію входить також сковорода вок для приготування східних страв і ніжних тушкованих овочів і риби.
Конфігурація включає в себе чавунну плиту, розташована врівень з верхньою частиною гриля, горіння, яке повинно здійснюватися в межах основної жаровні, і установка сковороди вок шляхом видалення чавунного диска в центрі плити.

Використовуючи ту ж конфігурацію, яка була запланована для барбекю, і запалюючи вугілля таким же чином, за 20 хвилин нам вдається отримати сильний тліючого вугілля.
Залиште кришку духовки відкритою, щоб приготувати класичне барбекю на грилі.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Вид печи | Подова |
Джерело живлення | Дрова, вугілля |
Тип встановлення печи | Пересувна |
Особливості | Наявність термометра |
Габаритні розміри | |
Вага | 130 кг |
Ширина | 597 мм |
Довжина | 1180 мм |
Висота | 1190 мм |
- Ціна: 158 646 ₴