Гриль комбо CVJ-050-2-HJX-50 (до 175 осіб) від Josper (Іспанія)
Гриль комбо CVJ-050-2-HJX-50 від Josper (Іспанія)
Гриль комбо від Josper CVJ-050-2-HJX-50 — Піч на деревному вугіллі + Подвійний басковий гриль в одному блоці.
Поєднання печі на деревному куті Josper HJX-50 і баскового гриля Josper PVJ-050-2 з подвійним грилем в одному блоці. Піч на деревному куті: розрахована на кількість посадкових місць до 175 осіб, час розпалювання в середньому до 40 хвилин. Площа решіток становить 760х745 мм. Баскський гриль: час розпалювання в середньому 20 хвилин, площа решіток становить 500 х 510 мм (х2 решітки) і щоденне споживання деревного вугілля від 20 до 22 кг.
Тандем духовки та гриля надає нескінченні гастрономічні можливості:
-
- Тристороння або навіть чотиристороння зона тушкування: регульовані за висотою робочі решітки баскового гриля, а також 5 внутрішніх рівнів тушкування печі.
- Універсальність оброблення їжі та технологій: спочатку запікання продукту на відкритому грилі та остаточного приготування продукту в печі, різні ступені інтенсивності копчення, розділення м'яса, риби й овочів на кожній окремій решітці та абсолютний контроль сировини навіть найулюбленніших продуктів.
- Контроль запікання продукту як на відкритому грилі, так і в печі завдяки регулюванню висоти.
- Швидке регулювання температури за допомогою поворотного колеса відкритого гриля, обладнаного гідравлічною системою регулювання висоти, і за допомогою вентиляційної системи печі.
- Збільшення швидкості й об'єму приготування завдяки виробленню енергії обома пристроями, що працюють одночасно.
- Повторне використання теплової енергії, яка виробляється в процесі піролітичного очищення, як у печі, так і в басковому грилі.
- Ефектний візуальний і видовищний складник процесу приготування на грилі комбо. Вона дає змогу шеф-кухареві урізноманітнити процес, привернути увагу відвідувачів і приготувати продукт на очах у клієнтів.
- Рівномірне споживання деревного вугілля через згоряння в однорідній ємності.
- Безперервне обслуговування в цілодобових закладах і під час тривалих заходів.
Площа гриля відкритого гриля 500 x 510 мм (2 стійки) і 500 x 510 мм (2 стійки) у духовці.
У комплекті йдуть: іскрогасник, ковпак іскрогасника, 2 пари щипців, корчга та решітки для гриля.
- Ціна: 1 465 600 ₴