Продавець ТОВ "Лидер Камин" Piazzetta Украина розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
Немає відгуків, додати
Категорії
ТОВ "Лидер Камин" Piazzetta Украина
Тел. +380671181918. Михайлов Евгений
проспект Воздухофлотский 92 б. Тел: +380671181918, Київ, Україна
Мапа
next previous

Гриль комбо CVJ-050-2-HJX-50 (до 175 осіб) від Josper (Іспанія)

993 600 грн

Під замовлення, 15 днів
Гриль комбо CVJ-050-2-HJX-50 (до 175 осіб) від Josper (Іспанія)
Гриль комбо CVJ-050-2-HJX-50 (до 175 осіб) від Josper (Іспанія)
993 600 грн

Гриль комбо CVJ-050-2-HJX-50 від Josper (Іспанія)

Гриль комбо від Josper CVJ-050-2-HJX-50 - Піч на деревному вугіллі + Подвійний басків гриль в одному блоці.

 

Поєднання печі на деревному вугіллі Josper HJX-50 і баскського гриля Josper PVJ-050-2 з подвійним грилем в одному блоці. Піч на деревному вугіллі: розрахована на кількість посадочних місць до 175 осіб, час розпалювання в середньому до 40 хвилин. Площа решіток становить 760 х 745 мм. Басків гриль: час розпалювання в середньому 20 хвилин, площа решіток становить 500 х 510 мм (х2 решітки) і щоденне споживання деревного вугілля від 20 до 22 кг.

Тандем духовки і гриля надає нескінченні гастрономічні можливості:

    • Трехсторонняя или даже четырехсторонняя зона тушения: регулируемые по высоте рабочие решетки баскского гриля, а также 5 внутренних уровней тушения печи.
    • Универсальность обработки пищи и технологий: сначала запекание продукта на открытом гриле и окончательное приготовление продукта в печи, различные степени интенсивности копчения, разделение мяса, рыбы и овощей на каждой отдельной решетке и абсолютный контроль сырья даже самых деликатесных продуктов.
    • Контроль запекания продукта как на открытом гриле, так и в печи благодаря регулировке высоты.
    • Швидке регулювання температури за допомогою поворотного колеса відкритого гриля, обладнаного гідравлічною системою регулювання висоти, і за допомогою вентиляційної системи печі.
    • Збільшення швидкості й обсягу приготування за рахунок вироблення енергії обома пристроями, що працюють одночасно.
    • Повторне використання теплової енергії, яка виробляється в процесі піролітичного очищення, як в печі, так і в баскському грилі.
    • Ефектна візуальна і видовищна складова процесу приготування на грилі комбо. Вона дозволяє шеф-кухарю урізноманітнити процес, привернути увагу відвідувачів і приготувати продукт на очах у клієнтів.
    • Рівномірне споживання деревного вугілля з-за згорання в однорідному ємності.
    • Безперервне обслуговування в цілодобових закладах та при проведенні тривалих заходів.

Площа гриля відкритого гриля 500 x 510 мм (2 стояки) і 500 x 510 мм (2 стояки) в духовці.

У комплекті йдуть: іскрогасник, ковпак іскрогасника, 2 пари щипців, кочерга і грати для гриля.

 

  • Ціна: 993 600 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner