Немає відгуків, додати
Категорії
+380445990391
Офис
+380671181918
Kievstar
+380995252272
MTC
ТОВ "Лидер Камин" Piazzetta Украина
Михайлов Евгений
Украина Київ проспект Воздухофлотский 92 б
Мапа
next previous

Гриль комбо CVJ-050-2-HJX-25 (до 80 осіб) від Josper (Іспанія)

968 600 грн.

Під замовлення, 15 днів
Написати
Гриль комбо CVJ-050-2-HJX-25 (до 80 осіб) від Josper (Іспанія)
Гриль комбо CVJ-050-2-HJX-25 (до 80 осіб) від Josper (Іспанія)
968 600 грн.
Написати
  • +380 показати номер +380445990391 Офис
  • +380671181918 Kievstar
  • +380995252272 MTC
  • +380 показати номер +380445990391 Офис
  • +380671181918 Kievstar
  • +380995252272 MTC
  • Контакти
    • Телефон:
      +380445990391, Офис
      +380671181918, Kievstar
      +380995252272, MTC
    • Контактна особа:
      Михайлов Евгений
    • Адреса:
      проспект Воздухофлотский 92 б, Київ, Украина
    • Email:
      info@kamin.kiev.ua

Гриль комбо CVJ-050-2-HJX-25 від Josper (Іспанія)

Гриль комбо від Josper CVJ-050-2-HJX-25 - Піч на деревному вугіллі 25 + Подвійний басків гриль в одному блоці.

 

Поєднання печі на деревному вугіллі Josper HJX-25 і баскського гриля Josper PVJ-050-2 з подвійним грилем в одному блоці. Піч на деревному вугіллі: розрахована на кількість посадочних місць до 80 чоловік, час розпалювання в середньому до 30 хвилин. Площа решіток становить 500 х 510 мм Басків гриль: час розпалювання в середньому 20 хвилин, площа решіток становить 500 х 510 мм (х2 решітки) і щоденне споживання деревного вугілля від 20 до 22 кг.

Тандем духовки і гриля надає нескінченні гастрономічні можливості:

    • Тристороння або навіть чотиристороння зона гасіння: регульовані по висоті робочі решітки баскського гриля, а також 5 внутрішніх рівнів гасіння печі.
    • Універсальність обробки їжі і технологій: спочатку запікання продукту на відкритому грилі і остаточне приготування продукту в печі, різні ступені інтенсивності копчення, поділ м'яса, риби і овочів на кожній окремій решітці і абсолютний контроль сировини навіть самих делікатесних продуктів.
    • Контроль запікання продукту як на відкритому грилі, так і в печі завдяки регулюванню висоти.
    • Швидке регулювання температури за допомогою поворотного колеса відкритого гриля, обладнаного гідравлічною системою регулювання висоти, і за допомогою вентиляційної системи печі.
    • Збільшення швидкості й обсягу приготування за рахунок вироблення енергії обома пристроями, що працюють одночасно.
    • Повторне використання теплової енергії, яка виробляється в процесі піролітичного очищення, як в печі, так і в баскському грилі.
    • Ефектна візуальна і видовищна складова процесу приготування на грилі комбо. Вона дозволяє шеф-кухарю урізноманітнити процес, привернути увагу відвідувачів і приготувати продукт на очах у клієнтів.
    • Рівномірне споживання деревного вугілля з-за згорання в однорідному ємності.
    • Безперервне обслуговування в цілодобових закладах та при проведенні тривалих заходів.

Площа гриля відкритого гриля 500 x 510 мм (2 стояки) і 500 x 510 мм (2 стояки) в духовці.

У комплекті йдуть: іскрогасник, ковпак іскрогасника, 2 пари щипців, кочерга і грати для гриля.

 

  • Ціна: 968 600 грн.