Продавець "Лідер Камін" розвиває свій бізнес на Prom.ua 12 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
Немає відгуків, додати
+380 (67) 118-19-18
+380 (99) 525-22-72
Кошик

Гриль комбо CVJ-050-2-HJX-50 (до 175 осіб) від Josper (Іспанія)

вверх
  • Гриль комбо CVJ-050-2-HJX-50 (до 175 осіб) від Josper (Іспанія), фото 2
  • Гриль комбо CVJ-050-2-HJX-50 (до 175 осіб) від Josper (Іспанія), фото 3
  • Гриль комбо CVJ-050-2-HJX-50 (до 175 осіб) від Josper (Іспанія), фото 4
  • Гриль комбо CVJ-050-2-HJX-50 (до 175 осіб) від Josper (Іспанія), фото 5
  • Гриль комбо CVJ-050-2-HJX-50 (до 175 осіб) від Josper (Іспанія), фото 6
  • Гриль комбо CVJ-050-2-HJX-50 (до 175 осіб) від Josper (Іспанія), фото 7
  • Гриль комбо CVJ-050-2-HJX-50 (до 175 осіб) від Josper (Іспанія), фото 8
вниз
Гриль комбо CVJ-050-2-HJX-50 (до 175 осіб) від Josper (Іспанія)

1 363 200 

  • Під замовлення
clockВідправка з 11 травня 2024
Гриль комбо CVJ-050-2-HJX-50 (до 175 осіб) від Josper (Іспанія)
Гриль комбо CVJ-050-2-HJX-50 (до 175 осіб) від Josper (Іспанія)Під замовлення
1 363 200 
+380 (67) 118-19-18
Kievstar
  • +380 (99) 525-22-72
    MTC
+380 (67) 118-19-18
Kievstar
  • +380 (99) 525-22-72
    MTC
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Гриль комбо CVJ-050-2-HJX-50 від Josper (Іспанія)

Гриль комбо від Josper CVJ-050-2-HJX-50 — Піч на деревному вугіллі + Подвійний басковий гриль в одному блоці.

 

Поєднання печі на деревному куті Josper HJX-50 і баскового гриля Josper PVJ-050-2 з подвійним грилем в одному блоці. Піч на деревному куті: розрахована на кількість посадкових місць до 175 осіб, час розпалювання в середньому до 40 хвилин. Площа решіток становить 760х745 мм. Баскський гриль: час розпалювання в середньому 20 хвилин, площа решіток становить 500 х 510 мм (х2 решітки) і щоденне споживання деревного вугілля від 20 до 22 кг.

Тандем духовки та гриля надає нескінченні гастрономічні можливості:

    • Тристороння або навіть чотиристороння зона тушкування: регульовані за висотою робочі решітки баскового гриля, а також 5 внутрішніх рівнів тушкування печі.
    • Універсальність оброблення їжі та технологій: спочатку запікання продукту на відкритому грилі та остаточного приготування продукту в печі, різні ступені інтенсивності копчення, розділення м'яса, риби й овочів на кожній окремій решітці та абсолютний контроль сировини навіть найулюбленніших продуктів.
    • Контроль запікання продукту як на відкритому грилі, так і в печі завдяки регулюванню висоти.
    • Швидке регулювання температури за допомогою поворотного колеса відкритого гриля, обладнаного гідравлічною системою регулювання висоти, і за допомогою вентиляційної системи печі.
    • Збільшення швидкості й об'єму приготування завдяки виробленню енергії обома пристроями, що працюють одночасно.
    • Повторне використання теплової енергії, яка виробляється в процесі піролітичного очищення, як у печі, так і в басковому грилі.
    • Ефектний візуальний і видовищний складник процесу приготування на грилі комбо. Вона дає змогу шеф-кухареві урізноманітнити процес, привернути увагу відвідувачів і приготувати продукт на очах у клієнтів.
    • Рівномірне споживання деревного вугілля через згоряння в однорідній ємності.
    • Безперервне обслуговування в цілодобових закладах і під час тривалих заходів.

Площа гриля відкритого гриля 500 x 510 мм (2 стійки) і 500 x 510 мм (2 стійки) у духовці.

У комплекті йдуть: іскрогасник, ковпак іскрогасника, 2 пари щипців, корчга та решітки для гриля.

 

Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 363 200 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner